آیا خودارضایی حرام است

folder_openمطالب خودارضایی
comment2 دیدگاه
آیا خودارضایی حرام است

سوال مهمی که بسیاری از افراد جامعه از وبسایت لذت ترک می پرسند این است که آیا خودارضایی حرام و گناه کبیره است؟ دلیل حرام بودن استمناء چیست؟ در واقع از نظر بسیاری از مراجع، بالخصوص در دین و مذهب شیعه انجام خودارضایی حرام و گناه کبیره است اما اگر به دست همسر شرعی وی انجام شود، مشکلی ندارد.

چرا خودارضایی حرامه

خودارضایی چیست و چرا آن را انجام می دهیم؟

همانطور که مستحضر هستید بسیاری از افراد برای رسیدن به ارگاسم یا همان اوج لذت جنسی معمولا از روش های ناصحیح بهره می برند که متاسفانه از عوارض آن بی خبرند. انسان معتاد به استمناء با خود حرکاتی را انجام می‌دهد که منجر به خروج مایع منی از بدن او شده و ادامه همین روند به مدت چندین دقیقه سبب انزال در او می‌شود. در واقع این عادت مخرب, یکی از روش های انحرافی در ارضای نیروی جنسی بوده که نه تنها سبب آسیب جدی به فرد شده بلکه او را در آینده با معضلات روحی و روانی همراه می سازد.

نظر مراجع در مورد خودارضایی و حرام بودن آن

طی سوالات زیادی که از آیت الله سیستانی مبنی بر گناه کبیره و حرام بودن خودارضایی پرسیدند، پاسخ این مرجع عالیقدر به اینگونه شد که استمناء به واسطه تحریک شهوت و عوارض های دنیایی و آخرتی که برای فرد به همراه دارد، بنابراین انجام این عمل ناشایست تلقی شده و حرام می باشد چرا که ضررهای آن بیشتر از منفعت بوده و اغلب روانشناسان نیز بر همین عقیده استوار هستند.

همانطور که در موارد قبلی اشاره شد، عوارض خودارضایی بیشتر از منفعت آن می‌باشد, بنابراین کسانی که مرتکب استمناء شده اند باید در محضر خداوند توبه کنند و اگر تصمیم و نیت آن ها جدی باشد، خداوند گناهان آن ها را در این زمینه خواهد بخشید. در همین راستا لازم است بدانید که بسیاری از مراجع تقلید دیگر همچون آیت الله گرگانی، آیت الله جوادی آملی، آیت الله خامنه ای، ایت الله صافی گلپایگانی، آیت الله زنجانی و… بر همین عقیده و باور هستند که خودارضایی حرام است و گناه کبیره محسوب می شود چرا که عوارض جبران ناپذیری را برای آن ها در آینده به همراه خواهد داشت.

گناه کبیره بودن خودارضایی و حکم آن

چرا خودارضایی حرام است؟

اگر شما نیز همانند بسیاری از جوانان جامعه درگیر بیماری استمنا باشید, به طور کامل نسبت به این موضوع واقف هستید که چرا خودارضایی حرام بوده و این موضوع تا حدود زیادی برای شما روشن شده است. در واقع استمناء عمل ناشایست و ناصحیحی است که سبب ارضای نیاز جنسی شما می‌شود و آسیب‌های شدیدی را برای فرد انجام دهند به همراه خواهد داشت. این آسیب ها می تواند در چندین زمینه جسمی, روحی, روانی و حتی اجتماعی دیده شود که در ادامه مطالب به تک تک آن ها خواهیم پرداخت.

چرا خودارضایی حرام است

معضلات ذهنی و روانی

بسیاری از افرادی که درگیر استمنا هستند تصور می‌کنند که انجام این عمل هیچگونه معضلات و مشکلات روانی را برای آن ها به همراه نخواهد داشت، در صورتی که کاملا اشتباه می کنند. خودارضایی از اساس و ریشه سبب ایجاد مشکلات بزرگ همچون حواس پرتی, ناتوانی در تمرکز فکری, ضعف حافظه و آلزایمر, ایجاد اضطراب و استرس شدید در مواجهه با بحران های کوچک زندگی, افسردگی, پرخاشگری, احساس یأس و ناامیدی,  بد اخلاقی, ناامیدی در کارها, از بین رفتن قدرت ایده پردازی, عدم میل به انجام کار همچون تحصیل و تحقیقات علمی و عملی, کاهش اعتماد به نفس, وجود احساس خجالت زدگی, احساس حقارت و ضعف در اراده انجام کارها, از بین رفتن اعتقادات و حتی علایق شخصی, عذاب وجدان بعد از انجام خود ارضایی و… از جمله موارد رایجی است که متاسفانه بسیاری از افراد به خصوص قشر جوان نسبت به این موضوع آگاهی ندارند و این عمل را برای مدت طولانی تداوم می‌دهند. باید بگویم فردی که در اول مسیر اعتیاد به خودارضایی قرار دارد باید تمامی موارد مورد نظر را نسبت به این عمل در نظر بگیرد چرا که عده بسیار زیادی از جوامع کشور نسبت به این مباحث اطلاعات چندانی نداشته و غالباً بعد از چندین سال از انجام استمناء ابراز پشیمانی و ناراحتی می کنند. بنابراین اکنون که شما در حال خواندن این مطلب هستید باید به این درک برسید که در حال انجام چه نوع بیماری و اعتیادی هستید و بدون شک و مطمئنا برای چند سال  بعد از انجام خودارضایی پشیمان می شوید چرا که عوارض خودارضایی برای شما نیز آشکار خواهد شد.

عوارض جسمی ناشی از خودارضایی

آسیب های ناشی از عدم ترک خودارضایی و انجام مکرر استمناء در تمامی ابعاد آن بسیار زیاد است و اگر بخواهیم از بعد جسمانی آن به این موضوع بپردازیم می توانیم به موارد زیر اشاره کرده که شامل:

  1. کاهش تمرکز رانندگی به خصوص موقعیت شبانه
  2. آسیب دیدن به دستگاه تناسلی و ایجاد مشکلات جنسی همچون سرطان پروستات و…
  3. ایجاد مشکلات عصبی
  4. کم خونی
  5. اختلال شدید خواب و کم خوابی
  6. تنگی نفس
  7. سردرد و سرگیجه های مقطعی و کوتاه مدت
  8. مشکلات گوارشی
  9. مشکلات و آسیب های سطحی و حتی عمیقاً به ستون فقرات
  10. ناتوانی در انجام فعالیت های ورزشی
  11. خستگی و بی انگیزگی بیش از اندازه
  12. ریزش مو ناشی از افزایش چربی مو به علت ترشح هورمون دی هیدروتستوسترون

تمام این موارد از جمله عوارض جسمانی بیماری خود ارضایی است که در این مطلب به صورت مختصر به آن اشاره کردیم و اگر بخواهیم ریزبینانه و با جزئیات بیشتر به آن بپردازیم, مطمئنا بیشتر از موارد گفته شده خواهد بود. بنابراین قدر سلامتی خود را دانسته و سعی کنید با انجام خودارضایی درهای نعمت و ثروت خدادادی را از خود نبندید.

دلیل حرام بودن خودارضایی به خاطر عوارض جسمی آن

مشکلات هویتی و اجتماعی

به احتمال زیاد تا اینجای مطلب به این درک رسیده اید که انجام خودارضایی علاوه بر حرام بودن آن از جنبه دینی, مشکلات جسمی, معضلات روحی و روانی فراوانی را برای شما به همراه می آورد که حتی جامعه پزشکی به صورت کامل آن را کشف نکرده اند. علاوه بر موارد گفته شده انجام استمنا فرد را بعد از مدتی و حتی سالیان سال به نقطه‌ای میرساند که در جامعه هیچ گونه ارزش و مقامی را به همراه نداشته و زندگی شخصی وی به همان نسبت با اختلال و مشکلاتی همراه باشد. از جمله مشکلات اجتماعی و هویتی که می‌توان برای این دسته از افراد درگیر خودارضایی نام برد عبارتند از:

  • ظهور مشکلات خانوادگی و شخصی
  • انزوای شدید خانوادگی
  • طرد شدن از جامعه و حتی در زمینه دوست یابی
  • بی آبرویی و از بین رفتن حس حیا
  • بی میلی نسبت به همسر
  • به تاخیر انداختن مدت زمان ازدواج
  • بی حسی نسبت به همسر و ناسازگاری نسبت به خانواده خود
  • سرد بودن با کانون خانواده
  • ناتوانی در برابر مشکلات روزمره پس از ازدواج
  • عدم علاقه نسبت همنوعان خود
  • آسیب های مرتبط با تجاوز به کودکان و..
  • بدبینی به افراد

تمامی این موارد از جمله مشکلات رایجی است که غالبا برای افراد درگیر خودارضایی پیش می آید. بنابراین نسبت به این مسئله دور اندیش بوده و سعی کنید اقدام به رزرو وقت با مشاوره ترک خودارضایی کنید. هر چه قدر زودتر تحت درمان قرار بگیرید, راحت تر و آسان تر می توانید به لذت بردن از زندگی گذشته ای داشتید, برگردید

Tags:

Related Posts

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • وحید وندادی
    ۱۴۰۱/۰۶/۱۸ ۰۵:۲۵

    چند وقت پیش یکی از دوستام ازم میپرسید چرا خودارضایی حرامه و از این چیزا، الان با خوندن مقاله تون، فهمیدم چرا واقعا
    مرسی از مقاله عالیتون

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست