چرا خودارضایی بدست همسر حرام نیست

folder_openمطالب خودارضایی
commentبدون دیدگاه
چرا خودارضایی بدست همسر حرام نیست

بسیاری از افراد بالخصوص زوجین جوان از وبسایت لذت ترک می پرسند که آیا استمناء بدست همسر در حین رابطه جنسی مجاز است؟ چرا خودارضایی بدست همسر حرام نیست؟ در پاسخ باید بگوئیم که استمناء ضررهای خودش را به همراه دارد و همه چیز در سیاه شدن دور چشم و عوارض دیگر خلاصه نمی شود. در واقع معیار درست یا نادرست برای درک یک عمل از منظر شریعت, قواعد و اصول و مبانی معرفی شده از طرف دین و طریقت است نه اینکه صرفا به پیامدهای جسمی آن توجه داشته باشید. حتی اگر از نظر علم پزشکی نیز خودارضایی به اثبات برسد که ضرر چندانی ندارد, باز هم این عمل چه برای زوجین و چه برای افراد دیگر حرام است. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا به سوال شما در رابطه با حرام بودن خودارضایی بدست همسر بیشتر صحبت کنیم.

تعریف خودارضایی

خودارضایی یا استمناء عملی است که فرد یا به صورت آگاهانه و یا بدون شریک جنسی برای رسیدن به اوج لذت جنسی که همان انزال است, انجام می دهد. در بیشتر جوامع از خودارضایی به عنوان یک انحراف جنسی یاد می کنند که عوارض آن فرد را در آینده دچار مشکل می کند.

نظر اسلام و قرآن در مورد خودارضایی

از نظر اسلام؛ تحریک اندام تناسلی با لمس، صدای زن مجرد، تخیل و تفکر، تماشای فیلم یا خواندن داستان های شهوانی و … اگر عمدا انجام شود و منی از مرد خارج شود; حرام بوده و ممنوع می باشد. در واقع حکم خودارضایی چه برای زن و چه برای مرد هیچ تفاوتی نداشته و برای هر دو حرام و گناه محسوب می شود چرا که به حکم اسلام, زن و مرد باید تنها از طریق روابط جنسی و زناشویی خود را ارضا کنند.

نظر اسلام و قرآن در مورد خودارضایی

بیایید فرض کنیم که خودارضایی حرام نیست اما چون معیار گناه کبیره همیشه در حال تکرار است و شخص به این عمل عادت می کند, لذا استمناء به گناه کبیره تبدیل می شود. در واقع از نظر اسلام خودارضایی به معنی ازدواج فرد با خودش است و چنین فردی در روز قیامت ابدا مورد رحمت خداوند قرارنخواهد گرفت. همچنین از منظر اسلام، صحبت با همسر در خلوت  که منجر به تحریک یکدیگر شوند و در انتها سبب انزال آن ها از طریق خودارضایی شود نیز حرام است. در ادامه بیانات قرآن کریم در این رابطه را می بینیم:

فردی که شهوت خود را به گونه ای غیر از همسرش ارضا کند از متجاوزین است. و همچنین در مورد بعدی نیز اشاره شده که مؤمنان کسانی هستند که شهوت خود را برای کسی جز شوهرشان آشکار نمی کنند.

چرا خودارضایی بدست همسر حرام نیست؟

بسیاری از افراد این سوال را در ذهن دارند که اگر همسر شخصی با وی ارتباط جنسی برقرار کند و به گونه ای که همسرش با دست خود سبب خروج منی از مرد شود چه حکمی را به همراه دارد؟ در پاسخ به این سوال باید از دید مراجع به این موضوع توجه شود. در حال حاضر اغلب مراجع, خودارضایی به دست همسر همراه با دخول را جایز می دانند و در واقع استمنا به وسیله همسر از نظر شرعی حلال بوده و در این زمینه اشکالی را به همراه ندارد. البته این موضوع به شرطی است که صرفا توجه به خودارضایی نشود و همراه با رابطه جنسی دخول, خودارضایی صورت گیرد.

اما در خصوص حرمت استمناء و حرمت چنین عملی از آیه 5 تا 7 سوره مومنون را می توان دقت کرد که می فرمایند: «وَ الَّذِينَ هُمْ لِفُرُوجِهِمْ حَافِظُونَ إِلَّا عَلىَ أَزْوَاجِهِمْ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانهُُمْ فَإِنهَُّمْ غَيرُْ مَلُومِينَ فَمَنِ ابْتَغَى‏ وَرَاءَ ذَالِكَ فَأُوْلَئكَ هُمُ الْعَادُون؛ و آن ها كه دامان خود را از آلوده‏ شدن حفظ مى‏ كنند، تنها آميزش جنسى با همسران و كنيزانشان دارند كه در بهره‏ گيرى از آنان ملامت نمى ‏شوند و كسانى كه غير از اين طريق را طلب كنند، تجاوزگرند». پس هر نوع ارضاي جنسي خارج از اين محدوده عدوان و معصيت بوده و مورد ملامت قرار می گیرد. به همین دلیل هنگامی که از حضرت صادق (ع) در مورد استمنا مى پرسند، مى فرماید: گناه بزرگى است که خداوند در قرآن مجید از آن نهى فرموده، استمنا کننده مثل این است که با خودش زنا کرده باشد و اگر کسى را که چنین کارى مى کند، بشناسم، با او هم خوراک نخواهم شد.

نظر مراجع تقلید در رابطه با خودارضایی همسر

نظر آیت الله بهجت در رابطه با خودارضایی همسر در حین رابطه این گونه است که اگر از بدن همسر خود کمک بگیرد, مشکلی ندارد و جایز است. همچنین نظر آیت الله تبریزی نیز بدین گونه است که اگر خود زن عمل خودارضایی را به وسیله خودش انجام دهد, جزء استمناء محسوب می شود ولی اگر به وسیله شوهر بدن زن مورد تحریک قرار گیرد و انزال کند ولو به غیر دخول، استمناء نیست بلکه استمتاع مباح است. مورد بعدی در رابطه با نظر آیه الله خامنه ای(دام ظلّه) است که در این زمینه می فرمایند: اگر به غیر ملاعبه با همسر کاری که مهیج شهوت باشد انجام گردد, حرام بوده و اگر چنانچه به سبب همسر منی از او بیرون آید، استمناء بوده اما بدون خروج منی استمناء محسوب نمی شود.

بنر پاسخ به سوالات خودارضایی

سخن پایانی

در این مقاله به طور کامل به این موضوع پرداختیم که چرا خودارضایی بدست همسر حرام نیست و آیا خودارضایی در حین رابطه جنسی زن و شوهر جایز است یا خیر؟ امروزه به دلایل زیادی اغلب افراد با عادت مخرب خودارضایی همراه هستند که گاها این عادت را در روابط جنسی بین همسر نیز ادامه می دهند. مشکل خودارضایی با روش های زیادی قابل درمان بوده و اگر اقدام زیادی برای ترک خودارضایی کرده اید ولی نتیجه نگرفته اید, می توانید از وبسایت لذت ترک به نشانی اینترنتی  درخواست مشاوره ترک خودارضایی کنید.

Tags:

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست