راه حل اساسی ترک خودارضایی

folder_openمطالب خودارضایی
comment2 دیدگاه
راه حل اساسی ترک خودارضایی

اگر به دنبال راه حل اساسی و قطعی برای ترک تضمینی خودارضایی هستید, باید بگوئیم که این کار به همین آسانی نیست چرا که سالیان سال شما در حال انجام عادت مخرب بوده اید. هر عادت بدی که به مرور زمان در افراد تکرار شود, منجر به اعتیاد شده و در نتیجه مشکلات زیادی همچون کمردرد, تضعیف چشم, ریزش مو و… را به همراه دارد. تا انتهای این مقاله همراه وبسایت لذت ترک باشید تا به شما عزیزان در رابطه با راه حل این مشکل, روش هایی را بیان کنیم.

خودارضایی چیست؟

استمناء یا خودارضایی, یکی از روش های ناسالم ارضای میل جنسی با تحریک اندام های تناسلی است که غالبا افراد با استفاده از ابزارهای جنسی, سعی در تجسم ربطه واقعی می کنند. دلیل خودارضایی در همه سنین یکسان نبوده و در هر سنی افراد دلایل مختص به خود را برای انجام این عادت مخرب دارند. به طور کلی استمناء می تواند یکی از راه حل های طبیعی برای شناخت احساسات جنسی و عکس العمل های بدن در شرایط متفاوت باشد که گاها با تکرار آن سبب ایجاد عادت در افراد می شود.

نکته بسیار مهم که باید تمامی افراد درگیر استمناء به آن توجه داشته باشند, این است که خودارضایی می تواند برای سلامت جنسی و سیستم عصبی افراد تاثیر منفی بگذارد. متاسفانه در دراز مدت بسیاری از مردان را به بیماری انزال زودرس مبتلا می کند و درمان قطعی زودانزالی را برای هریک از افراد دشوارتر خواهد کرد. شاید بگوئید چگونه ممکن است فردی با اعتیاد به خودارضایی, به زودانزالی مبتلا شود. در پاسخ باید بگوئیم که اندام تناسلی مردانه در هنگام خودارضایی توسط یک محرک خارجی تحریک می شود و این موضوع سبب تاثیرگذاری بر سیستم عصبی اندام شده و به مرور زمان این ناحیه تناسلی بسیار تحریک پذیر می شود. به این دلیل است که با هر عامل خارجی و دخول, امکان انزال زودرس در مردان به وجود می آید.

آیا خودارضایی اعتیادآور است؟

با هر بار انجام خودارضایی, تمایل فرد به انجام بیشتر این عادت افزایش خواهد یافت و بعد از مدتی با اعتیاد شدید نسبت به استمناء مواجه می شود. دلایل زیادی می تواند سبب گرایش رفتار افراد به خودارضایی باشد که هر کدام از این علت ها سبب شگل گیری سیستم عصبی شرطی در ذهن می شود. در اغلب موارد چندین دلیل منجر به آغاز اعتیاد افراد به خودارضایی می شود که همین موضوع سبب تشخیص سخت و درمان استمناء می شود.

آیا خودارضایی اعتیادآور است؟

دلایل انجام خودارضایی چیه؟

همانطور که در موارد بالا نیز اشاره کردیم; دلایل زیادی را می توان برای خودارضایی نام برد که مهترین آن ها عبارتند از:

  • کنترل سطح اضطراب و افسردگی: فردی که اقدام به خودارضایی می کند, به دنبال فرایند لذت بردن و جایگزین کردن سکس واقعی با استمناست که با احساس خوب موقت آن, اضطراب ناشی از مسائل روزمره را حل می کند.
  • وجود علت های عصبی در فرد: گاهی اوقات تمایل به اعتیاد به خاطر وجود مشکلات عصبی در فرد بوده که با تحت تاثیر قرار دادن نورون ها, سبب ایجاد اثرات خودارضایی بر مغز و برانگیختگی حس لذت در فرد می شود.
  • شرایط محیطی: آسیب و دردهای روحی که انسان در طول زندگی خود با آن مواجه می شود, پیامدهای زیادی همچون استرس را به همراه دارد که احساسات فرد را درگیر می کند.

چرا باید خودارضایی را ترک کنیم؟

اینکه شما این سوال را از کلینیک لذت ترک می پرسید که چرا باید خودارضایی را ترک کنیم, به دلایل زیادی مربوط می شود و مهمترین آن ها عبارتند از:

  1. از دست دادن مقادیر زیادی پروتئین و کلسیم که با ترک خودارضایی تمامی این موارد جبران خواهد شد.
  2. خودارضایی باعث بروز مشکلات عصبی, اضطراب و.. در افراد می شود.
  3. چرخاشگری, خستگی بیش از اندازه و… از عوارض جدی خودارضایی است.
  4. عزت نفس شما را کاهش می دهد
  5. استمناء شدید و معتاد شدن به آن سبب بروز عادت در افراد شده و در نتیجه سبب انجام این عمل در زمان و مکان نامناسب می شود.
  6. احساس گناه شدید از دیگر مشکلات خودارضایی است که باید آن را ترک کنید.
  7. خودارضایی در بلند مدت سبب کوتاه شدن حافظه و فراموشی موقتی می شود.

راه حل اساسی برای ترک خودارضایی در زنان و مردان چیست؟

برای ترک تضمینی خودارضایی راه حل هایی اساسی وجود دارد که رعایت هریک از این موارد می تواند شما را در بروز روزهای عالی همچون گذشته سوق دهد. این راه حل ها عبارتند از:

  • از مشاوره و راهنما کمک بگیرید

شاید در ابتدای مراحل ترک خودارضایی با مشکلات زیادی روبرو شوید و توانایی شما را در ترک این عادت مخرب سست کند. به همین دلیل بهترین راه حل اساسی برای ترک استمناء, کمک گرفتن از دکتر و مشاوره برای ترک خودارضایی می باشد.  مشاوران افراد روانشناس هستند که در این زمینه آموزش های لازم را دیده اند و می توانند در ترک تضمینی خوداضایی به شما کمک کنند. یک روانشناس در مرحله اول باید با اثرات خودارضایی بر مفاصل, مغز, جسم و روح آشنائیت داشته باشد و در مرحله بعد اقدام به چاره اندیشی و راه حل مناسب برای این منظور کند.

  • پیدا کردن تخلیه انرژی به روش دیگر

در مرحله اول که بخواهید خودارضایی را ترک کنید باید به دنبال راه مناسب برای تخلیه انرژی خود باشید. نمونه هایی که بخواهیم در اینجا بیان کنیم همچون ورزش های سنگین, پیاده روی, مطالعه, تغذیه سالم, و… می باشد.

  • استحمام با آب سرد

قبل از رفتن به توالت, حمام, رخت خواب خود را خسته کنید به طوری که انرژی لازم و تمایل برای انجام خودارضایی در شما وجود نداشته باشد.

  • پیداکردن دلیل خودارضایی

اگر به خودارضایی اعتیاد دارید, حتما دلیل آن را پیدا کنید چرا که در مرحله اول شما باید از سیتسم عصبی خود مطلع شوید. با این کار دلیل و علت اصلی را در خود کنکاش کرده و بهتر می توانید خود را درمان کنید. اگر به دلیل تنهایی اقدام به خودارضایی می کنید, سعی کنید که ارتباطات خود را قوی تر کرده و در جمع های شلوغ و مهمانی ها قرار بگیرید.

  • زمان تنهایی خود را در خانه محدود کنید

نکته دیگر در ترک خودارضایی این بوده که زمان تنها بودن خود را در خانه محدود کنید و با دوستانتان در محیط های شلوغ باشید.

  • عدم تماشای فیلم های پورن

تماشای فیلم های پورن و تمایل به صنعت پورنوگرافی سبب می شود که شما تحریک پذیر تر شده و با کوچکترین موضوعی اقدام خودارضایی کنید. بنابراین تماشای پورن را محدود کرده و رمز عبوری را که برای ورود به این نوع وبسایت ها در نظر دارید را فراموش کنید.

  • صبر لازمه تلاش شماست

در این روند یعنی ترک خودارضایی باید صبور و پیگیر باشید. در واقع استمناء نوعی اعتیاد رفتاری بوده که با چند روز عدم انجام یک عادت میسر نمی شود. به همین خاطر اهداف کوتاه مدت برای خود اتخاذ کرده و به سمت این هدف ها پش بروید.

  • با خود صادق باشید

با خود صادق باشید و از تنبیه یا تحقیر خود دست بردارید. شما انسانید و به همان نسبت تمایلاتی را دارید. طبق آمار رسمی بالغ بر 95 درصد مردان و 89 درصد زنان اقدام به خودارضایی می کنند و نباید فکر کنید که شما به تنهایی به این عادت مبتلا هستید. خودارضایی در همه سنین و جوامع ممکن است اتفاق بیافتد و افراد نباید احساس گناه  نسبت به ان موضوع داشته باشند.

سوالات متداول

آیا با تغییرسبک زندگی, می توان خودارضایی را ترک کرد؟ 

در پاسخ به این سوال باید گفت, بله. تغییرات سبک زندگی در هر سطحی همچون تغذیه مناسب, خواب کافی, ورزش منظم و… که باشد, می تواند در ترک تضمینی خودارضایی و جلوگیری از بروز سایر اختلالات جنسی موثر واقع شود.

Related Posts

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست